Novosti
 

UGOSTITELJSTVO

PJ Ugostiteljstvo posluje u sklop JU “Studentski centar” Sarajevo kao sekundarna djelatnost, pružajući ugostiteljske usluge korisnicima smještaja, studentima kao i svim drugima u sklopu ugostiteljskih objekata:

  • Caffe Nedžarići

  • Caffe Bjelave

  • Caffe chipsy kutak

  • Caffe Filozofija

  • Caffe Pravo

  • Restoran “A”

  • Restoran Butile

  • Restoran Bijambare

NAŠE USLUGE

UGOSTITELJSKE USLUGE

FAST FOOD

À la carte

ORGANIZOVANA ISHRANA

CATERING

PANSIONSKA ISHRANA

NAŠI OBJEKTI

CAFFE BJELAVE

Caffe Bjelave se nalazi u sklopu studentskog naselja Bjelave, te se bavi pružanjem ugostiteljskih usluga za korisnike smještaja, goste kao i sve druge. U sklopu caffe Bjelave korisnici smještaja u sklopu cijene smještaja mogu koristiti bonove koji ostvaruju prilikom zaduženja za tekuči mjesec, a koje koriste putem StudCarda.

CAFFE CHIPSY KUTAK

Caffe Chipsy kutak se nalazi u sklopu studentskog naselja Bjelave – pavoljon 2, te se bavi pružanjem ugostiteljskih usluga za korisnike smještaja, goste kao i sve druge. Chipsy kutak je prostor osmišljn isključivo za potrebe studentske populacije te u sklopu njega nalazi se i zimska bašta kao i vanjska bašta. U sklopu caffe Chipsi kutak korisnici smještaja u sklopu cijene smještaja mogu koristiti bonove koji ostvaruju prilikom zaduženja za tekuči mjesec, a koje koriste putem StudCarda.

CAFFE NEDŽARIĆI

Caffe Nedžariži se nalazi u sklopu studentskog doma Nedžarići, te se bavi pružanjem ugostiteljskih usluga za korisnike smještaja, goste kao i sve druge, te se u sklopu njega nalazi zimska bašta kao i vanjska bašta. U sklopu caffe Nedžarići korisnici smještaja u sklopu cijene smještaja mogu koristiti bonove koji ostvaruju prilikom zaduženja za tekuči mjesec, a koje koriste putem StudCarda.

CAFFE FILOZOFIJA

Caffe Filozofija se nalazi u sklopu Filozofskog fakulteta, te se bavi pružanjem ugostiteljskih usluga u sklopu kojeg se nalazi i vanjska bašta. U sklopu caffe Filozofija korisnici smještaja u sklopu cijene smještaja mogu koristiti bonove koji ostvaruju prilikom zaduženja za tekuči mjesec, a koje koriste putem StudCarda.

CAFFE PRAVO

Caffe Pravo se nalazi u sklopu Pravnog fakulteta, te se bavi pružanjem ugostiteljskih usluga  U sklopu caffe Pravo korisnici smještaja u sklopu cijene smještaja mogu koristiti bonove koji ostvaruju prilikom zaduženja za tekuči mjesec, a koje koriste putem StudCarda.

RESTORAN “A”

Restoran “A” se nalazi u zgradi direkcije u ulici Aleja Bosne srebrene bb – Nedžarići, te se bavi pružanjem ugostiteljskih usluga za potrebe svih korisnika prostora zgrade “A”. U sklopu restorana “A” vrši se proizvodnja catering usluga.

RESTORAN BIJAMBARE

Restoran Bijambare se nalazi u zaštićenom području Bijambare te se bavi pružanjem ugostiteljskih usluga kao jedini takav objekat u cijelom području. U sklopu svojih usluga restoran Bijambare pruža A la carte, pripremljena jela, planinski meni ka i druge ugostiteljske usluge organizacije ishrane većeg broja osoba, .organizacije dočeka, eventa i sl.

KONTAKTIRAJTE NAS

Za sve žalbe, pohvale i sugestije molimo Vas da nas kontaktirate.

Upišite vaše ime i prezime - nije obavezno
Upišite vaš Email - nije obavezno
bs Bosnian
X